Test

Wat is dit?

stap voor stap

Onze werkwijze

Van kleinschalige oplossingen tot het ombouwen van alle retailprocessen naar een low-code platform. Zo pakken we dit aan:

Wendbaarheid = key

De projecten waar we ons mee bezighouden, variëren van kleinschalige oplossingen tot het ombouwen van alle retailprocessen naar een low-code platform. Of het nu gaat om marketing, sales, service, fulfillment of alles tegelijk, wij verbeteren en digitaliseren ze met plezier. Met het low-code platform Novulo kunnen we deze (deel)processen razendsnel automatiseren en optimaliseren en nieuwe applicaties zijn altijd volledig geïntegreerd in jouw IT-landschap. 

Insight sprint

Gaan we samenwerken? Yes, let's go! Eerst willen we jou, de organisatie en de eindgebruikers beter leren kennen. Daarom starten we altijd met een insight sprint. In twee tot drie uur gaan we ontdekken waar jullie écht behoefte aan hebben, zowel vanuit de techniek als de business:

 1. Hoe werken jullie nu (blueprint van processen)?
 2. Tegen welke uitdagingen lopen jullie aan?
 3. Wat is het doel van de nieuwe applicatie?
 4. Wie zijn de eindgebruikers?
 5. Hoe gebruiken zij de app (de user journey)? 

Deze paar uur zijn van onschatbare waarde om een succesvolle applicatie te bouwen. Deze insight sprint is dan ook de basis voor de offerte en het verdere traject.

Onze adapptive aanpak

Wendbaarheid is key. Niet alleen voor organisaties, maar ook voor softwareontwikkeling. Júíst om de business bij te kunnen benen. Niemand heeft de tijd om maanden of zelfs jaren te wachten op software. Onze aanpak is zo agile mogelijk, soms zelfs nog sneller. Want met de kant-en-klare bouwblokken van Novulo verlopen sprints supervlot. Dit is hoe we samen met jou tot de beste e-commerce-oplossing komen: 

 1. De kick-off! Samen bespreken we de verschillende rollen en verantwoordelijkheden in het project, hoe we communiceren, welke tools we gebruiken tijdens het  project en de planning.   

 2. Analyse. Onze businessanalist spreekt met key users om de scope van het project te bepalen. Op basis hiervan ontwikkelen we user stories en leggen we vast op welke manier de oplossing van waarde kan zijn voor jullie gebruiker. 

 3. Design. Vervolgens gaan we samen met jou aan de slag om de belangrijkste onderdelen van de software te ontwerpen en te visualiseren. Dat doen we door een prototype te bouwen. Zo krijg je binnen een week een beeld bij de oplossing.

 4. Softwareontwikkeling. Vervolgens gaan we in sprints aan de slag en leveren we elke twee weken werkende software op. Op basis van jullie feedback zetten we de puntjes op de i.

 5. Go Live! Een feestelijke mijlpaal, maar ook dit onderdeel pakken we serieus aan. We maken een lanceringsplan, trainen de eindgebruikers en zorgen ook na de livegang voor doorontwikkeling van de e-commerce-oplossing.  

Uiteraard leggen we alles waarmee we bezig zijn vast in een backlog-overzicht en heldere sprintrapportages.

(tekst gaat onder de banner verder)

 


Low-code: wat maken we dan?

Wij zijn op de hoogte van alle ins en outs van het Novulo-platform én hebben uitgebreide kennis van e-commerceprocessen. Het grootste voordeel is dat we niet meer opnieuw het wiel hoeven uit te vinden. Kant-en-klare componenten voor de retail schakelen we gemakkelijk on demand in om jouw processen te automatiseren. En al die componenten worden geïntegreerd tot één applicatiemodel. Wat we dan bouwen? Nou, slimme oplossingen voor bijvoorbeeld deze processen:

 • Koop online en ruil of retourneer in de winkel;
 • Dropshipment;
 • Data science, zoals het aanbevelen van producten of ontdubbelen van klanten;
 • Geautomatiseerde personalisatie in de webshop;
 •  En dynamic pricing.

Meer informatie rondom specifieke componenten op deelprocessen binnen de e-commerceflow vind je op de pagina's:

Persoonlijke marketing
Omnichannel sales
Gestroomlijnde fulfillment
De allerbeste klantenservice

contact

Wat is jouw e-commerce uitdaging?

Vertel ons meer over jouw digitale uitdaging(en). Wij geven je graag vrijblijvend advies over hoe je daar snel, slim én duurzaam op inspeelt met low-code.

Contact met Angelo

Volg jij House of low-code al?

Op het contentplatform House of low-code vind je inspiratie, waardevolle inzichten, de laatste trends en slimme oplossingen die je helpen om de toenemende behoefte aan digitale innovatie met low-code bij te benen.

Enter House of low-code
Enter House of low-code