Test

Wat is dit?

OVER ONS

Dé techpartner voor online retailers

Wij zijn een Rotterdam-based, jong en dynamisch team van IT- en businessprofessionals. Een hechte club techneuten gek op e-commerce en complexe puzzels. Met de vooruitstrevende low-code technologie van Novulo bouwen we aan wendbare bedrijfskritische applicaties voor online retailers. Zo kun jij continu innoveren en is je e-business altijd klaar voor de toekomst.

DUURZAME RELATIE

Samen sterk

Bij Adapptive ontwikkelen we niet alleen innovatieve applicaties, maar ook duurzame relaties. Wij zijn een betrouwbare IT-partner waar je als online retailer op kunt bouwen. Samen werken we aan moderne oplossingen voor e-commerceprocessen, waarmee jouw e-business de ruimte krijgt om te groeien.

E-commerce made easy

Waarom Adapptive?

E-commerceprocessen optimaliseren en automatiseren? Daar komen we elke dag weer ons bed voor uit. Bij ons maken mensen het verschil, zowel die van Adapptive als van onze klanten. Want het succes van een nieuwe applicatie hangt af van het team dat eraan bouwt én door op elkaar te kunnen bouwen. 

Daarom brengen we de IT en business bij elkaar en laten we onze creatieve geesten hierop los. Van begin tot eind denken we met je mee voor de beste oplossing voor jouw e-business, waarbij onze kennis van en ervaring met e-commerce de basis vormt. Onze businessanalisten spreken dezelfde taal als jij: die van de online retail. Zo komen we samen tot een geïntegreerde en flexibele applicatie voor bedrijfskritische e-commerceprocessen.

Onze werkwijze
elkaar verstreken

Wij zijn fan van Novulo

En trotse partner. Als low-code platform streeft Novulo naar flexibele e-commerce-oplossingen waarmee bedrijven wendbaar blijven om snel op trends en ontwikkelingen in te kunnen spelen. We hoeven niet uit te leggen dat die visie ons op het lijf in de naam geschreven is.

Ontdek novulo
onze Identiteit

Wat maakt wie we zijn?

Wendbaarheid

We ontwikkelen krachtige en wendbare applicaties voor de e-commerce die zowel je bedrijf als je werknemers versterken.

E-commerce kennis

Met onze uitgebreide kennis van e-commerce werken we aan jouw processen en een oplossing die het beste bij jouw bedrijf past. 

Innovatief

We innoveren op een laagdrempelige manier, zonder het wiel opnieuw uit te vinden.

Novulo partner

Met Novulo bouwen we applicaties die nét zo wendbaar zijn als jouw e-business en omgeving.

Volg jij House of low-code al?

Op het contentplatform House of low-code vind je inspiratie, waardevolle inzichten, de laatste trends en slimme oplossingen die je helpen om de toenemende behoefte aan digitale innovatie met low-code bij te benen.

Enter House of low-code
Enter House of low-code
KENNISMAKEN MET ANGELO

Wat is jouw e-commerce uitdaging?

Vertel mij meer over jouw e-commerce uitdaging(en) en we geven je vrijblijvend advies over hoe je daar snel, slim én duurzaam op inspeelt.

Contact met Angelo