Test

Wat is dit?

Innovatieverhaal

In 2 weken slimmer klantportaal voor ArenA-skyboxgebruikers

Klant: Hutten Business Catering
Diensten: Klantportaal en bestelproces

Hutten Business Catering scoort met Adapptive

Hutten Business Catering is in mei 2022 benoemd tot de nieuwe cateringpartner van de Johan Cruijff ArenA. Mede door de tevredenheid van skyboxgebruikers koos Hutten met deze benoeming voor een voortzetting en uitbreiding van het klantportaal gefaciliteerd door Adapptive.

Via het Novulo low-code klantportaal bestellen skyboxgebruikers in de Johan Cruijff ArenA zorgeloos hun cateringwensen, of de keuze nu gaat naar een inloopbuffet of sushi. Voor alle wedstrijden in het hele seizoen worden de bestellingen doorgegeven. Wel zo handig!

Vernieuwd recept voor een nog efficiëntere bedrijfsvoering

Als nieuwe cateringpartner zag Hutten verdere optimalisatieslagen in de portal om de klanten nog gelukkiger te maken. De wens: bestellingen direct verwerken in de applicatie en deze automatisch koppelen aan de benodigde inkoopformulieren. Zo zouden klanten van Hutten via de portal inzicht krijgen in hun bestellingen en facturen. 

Zo gevraagd, zo gedaan. In samenwerking met Adapptive is deze zomer de portal en het bijbehorende bestelproces vernieuwd. In een tijdsbestek van twee weken stelde Adapptive op basis van het Novulo Platform de nieuwe portal samen. Zo kon Hutten de dienstverlening die klanten al gewend zijn probleemloos voortzetten.

In een notendop

De grootste voordelen van de vernieuwde klantportal

Adapptive wist het bestelproces te optimaliseren en volgens Hutten levert dat naast vele gelukkige klanten nog meer voordelen op:

  • Bestellingen kunnen altijd en overal worden doorgegeven met mobiel en tablet.
  • Bestellingen komen nooit meer als mosterd na de maaltijd binnen.
  • Up- en cross selling wordt gestimuleerd, doordat aanbiedingen voor bijpassende hapjes en gerechten worden gepromoot.
  • Fouten en klachten worden voorkomen, doordat klanten zelf de bestelling invoeren.

Als kers op de taart overweegt Hutten andere functionaliteiten aan de portal toe te voegen, zoals restaurantreserveringen.

Alles in kannen en kruiken voor duurzame catering

Wist je dat het stadion meer dan 15 sfeervolle zalen heeft? Al deze exclusieve restaurants, diverse skylounges en skyboxen kunnen tijdens voetbalwedstrijden, concerten, zakelijke evenementen en bijeenkomsten hoogstaande vip- en businesscatering afnemen. Hutten en de Johan Cruijff ArenA hebben zich voorgenomen om vanaf 2024 een volledig CO2-neutrale VIP-catering te realiseren door niet-herbruikbare verpakkingen uit te bannen, restproducten te hergebruiken en verspilling tegen te gaan met de inzet van het klantportaal.

Wist je dat...

Novulo een indrukwekkend trackrecord in de e-commerce industrie heeft, waarmee zij de kracht van low-code en volledige integratie in deze branche ruimschoots hebben aangetoond? De inzet van bewezen componentmodellen voor omnichannel retail versnelt de time-to-value van klanten enorm. Meer weten over de technologie? 

Ontdek novulo

Toen Kaichan op vakantie ging zijn we gestart, toen hij terug kwam waren we klaar.

- Tom Rupke, Managing Consultant bij Adapptive

Let’s chat

Op zoek naar een omnichannel retailoplossing?

Adapptive is gespecialiseerd in softwareoplossingen voor de retail. Als dé implementatiepartner van Novulo bieden wij een volledig marktklare, geïntegreerde omnichannel retailoplossing gebaseerd op de bewezen en herbruikbare componentmodellen uit het composable low-code platform van Novulo.

Contact met Angelo

Volg jij House of low-code al?

Op het contentplatform House of low-code vind je inspiratie, waardevolle inzichten, de laatste trends en slimme oplossingen die je helpen om de toenemende behoefte aan digitale innovatie met low-code bij te benen.

Enter House of low-code
Enter House of low-code